Tanden Bleken
Hoorn

Behandeling

Witte tanden / Tanden bleken

Duur

v.a. 20 minuten

Prijs

v.a. € 29

Witte tanden / Tanden bleken

Voordat we starten met de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Er wordt kritisch naar uw gebit gekeken, we meten de kleur van uw gebit, we reinigen de tanden d.m.v. een speciale tandenborstel en er wordt gebruik gemaakt van een speciale activator; dit zorgt voor een optimaal wit resultaat. Wij werken uitsluitend volgens de Cleansing en Whitening methode.

DE VOORDELEN VAN X-TREME SMILE®

  • Niet schadelijk voor het gebit
  • Tast het glazuur niet aan
  • Ontwikkeld door Nederlandse tandartsen
  • Een 100% natuurlijk product
  • Een 100% veilig
  • Een korte behandeltijd

Hoe werkt het

Wij brengen een speciale bleekgel aan terwijl u op een warme stoel ligt onder een LED-lamp. Na circa 45 minuten heeft u mooie stralende witte tanden.

Nazorg

Drink de eerste twee uur na de behandeling alleen water en rook niet. Aangeraden is om 24 uur niet te roken. Indien er toch gerookt is spoel de mond zo goed mogelijk na. Nuttig geen koffie, thee, cola, rode wijn, kleur afgevende sausen, e.d..

Tarieven

BehandelingBeschrijvingTijdPrijs
X-treme Smile® Basic

Geschikt indien u tot 5 tinten witter wilt gaan. De behandeling bevat 3 sessies van 15 minuten met de Premium X-treme Smile bleekgel.

 

3x 15 minuten
€ 99 € 89
X-treme Smile® Premium

Geschikt voor mensen met een verkleurd gebit, en voor mensen die tot wel 8 tinten witter willen gaan. Deze effectieve behandeling bevat 3 sessies van 20 minuten met de X-treme Smile bleekgel.

3x 20 minuten
€ 119 € 109
X-treme Smile® Gold

Geschikt voor mensen met een sterk verkleurd gebit, en/of mensen die tot wel 12 tinten witter willen gaan. De behandeling bevat 4 sessies van 20 minuten met de X-treme Smile bleekgel.

4x 20 minuten
€ 149 € 139
X-treme Smile® Refresh

Een opfrisbehandeling van 1 sessie van 20 minuten met de X-treme Smile bleekgel. Een opfrisbehandeling is alleen te boeken indien u de afgelopen 3 maanden bij ons bent geweest voor een Basic, Premium of Gold behandeling.

1x 20 minuten
€ 39 € 29
Meer informatie? Neem contact met ons op of maak online een afspraak. Wij helpen u graag!

Copyright Grand Beauty Lounge | Website designed by iSmart Specialist