Top

Behandelingen

In onze salon werken we met de geavanceerde huidproducten van Mesoestetic. Dit is wereldwijd één van de meest toonaangevende merken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Deze verzorgingsproducten bieden aantoonbaar effectieve resultaten voor alle huidtypen en leeftijden.

Wij voeren een intakegesprek alvorens de behandeling(en) plaatsvind(en). De intakegesprekken zijn vrijblijvend geheel kosteloos.

IMG_2791

Gezichtsbehandelingen

Aan de basis van deze unieke lijn producten en behandelingen staat vooraanstaand dermatologisch en farmaceutisch onderzoek, uitgevoerd door de beste toegewijde huidspecialisten vanuit het Mesoestetic hoofdkantoor in Barcelona.
Dit wordt gecombineerd met de toepassing van de nieuwste concepten, technologieën, innovaties en meest geavanceerde formules en ingrediënten op het gebied van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen.
Wij willen het beste voor uw huid. Daarom bieden we bij Grand Beauty Lounge & Laser Center een breed assortiment Mesoestetic algemene huidverzorgingsproducten, cosmeceuticals met een huidverbeterend effect en specifieke Mesoestetic producten, behorend bij onze behandelingen.

IMG_2198

Laser ontharen

Grand Beauty Lounge & Laser Center BV biedt je de complete oplossing voor laserontharing & huidverbetering voor donkere en blanke huid!

De complete oplossing voor laser ontharen (Geen IPL).

Vrijwel pijnloze laser ontharing.
Snelle behandeling.
Geschikt voor alle huidtinten ook de gebruinde huid!
Het hele jaar door behandelen, ook in de zomer!
Bewezen veiligheid.
Je hebt 6 tot 12 behandelingen nodig om haarvrij te zijn. De behandelingen moeten om de 4 a 6 weken plaatsvinden.
Voelbaar gladde en een haarvrije huid!

Wij zijn de enige salon in Hoorn die met de Soprane Ice werkt! Het is momenteel de meest complete en effectieve oplossing voor laserontharing voor alle huidtinten en haartypes!

Het is niet altijd makkelijk om ongewenste haargroei weg te nemen. Gezien de grote verscheidenheid aan huidtinten en haartypes gecombineerd met andere uitdagingen zoals lange, pijnlijke behandelingen en onvoorspelbare resultaten, is het makkelijk om ontmoedigd te raken!

Maar dankzij de doorbraken in onderzoek en ontwikkeling bij Alma Lasers, biedt Soprane ICE nu eenvoudige, one-stop oplossing voor een effectieve ontharing toegespitst op uw specifieke behoeften. Of u nu een lichte, donkere of zelfs gebruinde huid, grof of fijn haar heeft, Soprano ICE realiseert volledige en effectieve ontharing dat veilig, snel en het beste van alles, vrijwel pijnloos is.

De technologie

• Elk haar – en huidtype reageert het beste op een specifieke golflengte. Soprano ICE biedt de voordelen van verschillende golflengten en technologieën, die in een op maat gemaakte behandeling voor elke patiënt voorziet.
• SHR technologie verwarmt geleidelijk de huid tot een temperatuur die effectief schade toebrengt aan de haarfollikels en voorkomt dat het haar terug groeit!
• In-motion ™️ techniek, de constant in beweging houden van de laserkop, zorgt voor een volledige dekking van het behandelgebied – met verbeterde resultaten en kortere behandeltijden!
• De geavanceerde ICE™️-technologie verkoelt de huid tijdens de behandeling en voorkomt oppervlakkige brandplekjes en oververhitting!

Wij kunnen elke lichaamsdeel ontharen zelfs de kleinste en meest kwetsbare gebieden zoals oren en tussen de wenkbrauwen.

Geen laserontharing (absolute contra-indicaties)
Sommige medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor daglicht, dus ook voor licht in het spectrum 580 – 850 nm. Bijvoorbeeld: roaccutane, isotretoine/ vitamine A creme, antidepressiva, St. Janskruid, antibiotica of penicilline.

Zwangerschap
Pacemaker of inwendige defibrillator
Keloïde reactie van de huid wanneer men wondjes heeft (verdikt/verbreed littekenweefsel)
Huidkanker en leukemie

Geen laserontharing behandeling op de betreffende plekken (relatieve contra-indicaties):
Korter dan 10 dagen geleden blootgesteld aan UV straling
Actieve koortslipinfectie (herpes)
Metalen in of net onder de huid waar we behandelen, zoals piercings (zullen even eruit moeten)

Tatoeages: kunnen hier mogelijk door vervagen( wij plakken kleine tatoeages af met een pleister )
Littekens van operaties die enkele weken geleden zijn uitgevoerd.
Overgevoeligheid van de huid na bestraling tegen kanker.
Geven van borstvoeding.
Aandoeningen waarbij wel laserontharing behandelingen uitgevoerd mogen worden, zij het heel voorzichtig:

Suikerziekte: het herstel in de huid verloopt vaak moeizamer, er kan lichte blaasvorming optreden.
Neiging tot epilepsie en ‘aura’-migraine: de ogen moeten dan extra bedekt worden met watjes onder de laserbril.

Gebruik van veel pijnstillers (of in het algemeen medicijnen die invloed hebben op het zenuwstelsel; deze kan men herkennen doordat men er niet mee mag autorijden).

Hierbij moet men rekening houden met een verminderde pijnfeedback.
Neem bij twijfel altijd contact op met uw (huis)arts, alvorens u begint met laserontharing therapie.

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult. Wij kijken dan samen of een laserontharing of gezicht behandeling de geschikte behandeling is voor jouw huid.

IMG_2363

Grand pakket laserbehandelingen

Hoge korting dankzij pakketprijzen. In een pakket zitten 6 behandelingen! Wat zijn de voorwaarden? Het totaalbedrag wordt bij de 1e afspraak voldaan.

IMG_2582

Semi permanent make-up

Wat is Semi Permanente make up?
Semipermanente make-up is gewoon een andere naam voor moderne permanente make-up, wat betekent dat make-up NIET eeuwig meegaat, maar slechts voor een tijdje is. De SPMU gaat ongeveer 3 jaar mee en moet om de zoveel tijd worden bijgewerkt!

Hoe ziet de procedure eruit?
1. De eerste fase voorafgaand aan pigmentatie is het uitsluiten van alle contra-indicaties die ons van de procedure zouden kunnen diskwalificeren. Houd alstublieft geen informatie achter over uw gezondheid!

Wat zijn de contra indictie bij SPMU?
• Instabiele diabetes.
• Abnormale hypertensie.
• Een neiging tot keloïden. (Een keloïd is een abnormale toename van littekenweefsel in de huid.)
• Problemen met bloedstolling (hemofilie)
• Epilepsie
• Ontsteking van de huid op de plaats van pigmentatie (bacterieel, schimmel, viraal).
• Gebruik van niet-steroïde inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s).
• Immuunziektes
• Huidziekten: eczeem, dermatofytose, lichen planus, blozen, keloïden, urticaria, atopische dermatitis, cellulitis, acne, neiging tot keloïd.
• Zwangerschap.
• Borstvoeding.
• Bloedverdunners
• Medicijnen tegen acne
• Steroïde geneesmiddelen (6-12 maanden na stopzetting).
• Psoriasis op de plaats van de procedure
• Nierziekte.
• Hyperthyreoïdie en hypothyreoïdie (schildklier) (verhoogde kans dat het pigment niet lang in de huid blijft)
• HIV-positieve en virale hepatitis.
• Huidallergieën.
• Verkoudheid, zwakte, griep, koorts, antibioticakuur.
• Een behandeling met gebruik van zuren en producten die huidafschilfering veroorzaken
• Kanker onder behandeling.
• Actieve koortsblaasjes.
• Overmatige en onrealistische verwachtingen van de effecten van de behandeling.

2. De volgende stap is het aanpassen van de wenkbrauwen of lippen en een voorlopige tekening om de uiteindelijke vorm van de wenkbrauwen of lippen te visualiseren. Onthoud echter dat de tekening een fase is die tot doel heeft de perfecte, nauwkeurige en precies gemarkeerde vorm te bepalen (op het eerste gezicht lijkt het misschien dik/ grof voor u). Breng uw linergist op de hoogte van uw zorgen en wensen! Karolina zorg ervoor dat het overdreven effect van de wenkbrauwen of lippen onmogelijk te bereiken is. Wij houden van zacht en natuurlijk resultaat! Voor de behandeling kunt u online intakegesprek inplannen.

3. Is behandeling pijnlijk?
De eerste angst van cliënten is de angst voor pijn tijdens de behandeling. Het is afhankelijk hoe hoog of laag je pijngrens is. De behandeling zelf zou echter niet pijnlijk moeten zijn!

4. Correctie van oude permanente make-up wordt in onze salon niet uitgevoerd.

5. De permanente make-up behandeling is de eerste basisbehandeling en corrigerende behandeling moet worden uitgevoerd 6 weken tot 3 maanden vanaf de datum van de behandeling. Tweede behandeling dient op de dag van het eerste bezoek te worden afgesproken. AANDACHT! Het niet komen opdagen voor een correctieprocedure brengt extra kosten met zich mee voor een extra bezoek en is geen garantie voor een versnelde nieuwe datum! Bij het niet tijdig afbellen wordt 50% kosten in rekening gebracht!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.