Top

Over ons

KAROLINA SABAN

Eigenaresse | Skin & PMU expert

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Mijn naam is Karolina Saban. Ik ben 35 jaar en heb 5 kinderen. Al 2,5 jaar ben ik de trotse eigenaresse van Grand Beauty Lounge & Lasercenter in Hoorn, Noord-Holland.

Ik kwam erachter dat er veel dames zijn met een overbeharingsprobleem. Om deze vrouwen te helpen heb ik besloten een salon te starten met moderne laserapparatuur die ingezet kan worden voor ieder huid- en haartype. Ik ben gediplomeerd Skin & PMU expert en zowel nationaal als internationaal opgeleid door de beste specialisten uit de beauty branche!

Een gezonde leefstijl vind ik erg belangrijk, met alleen de juiste crèmes en behandelingen krijg je niet het beste resultaat voor je huid. Het allerbelangrijkste is de juiste voeding en een juiste mindset. Je moet er zelf voor gaan, het is tenslotte jouw reis naar de perfecte huid en het gewenste lichaam! Ook is het hierbij belangrijk dat je voldoende beweegt.

Ik sta altijd heel positief in het leven, er is altijd wel een oplossing of uitweg. Dit probeer ik ook aan mijn klanten mee te geven. Een gezonde geest, in een gezond lichaam.

In de toekomst wil ik graag ondernemers coachen, dit is een rol die goed bij mij past. Ik geef mensen moed, iets wat belangrijk is in het leven. Niets is onmogelijk als je in jezelf gelooft en je er hard voor werkt. “Follow your passion, be prepared to work hard and sacrifice, and, above all, don’t let anyone limit your dreams.”

Ik zie een grote toekomst voor mijn bedrijf. Naast de ontharingsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en permanente make-up behandelingen ga ik een academie beginnen. Hier leer ik het opzetten van permanente make-up behandelingen voor de lippen en wenkbrauwen.

m
m

WE ZIJN D'R VOOR JOU!

Gratis intake, altijd antwoord, 24/7 bereikbaar, veilig winkelen, binnen 48 uur in huis en boven de €100,- gratis bezorgd.

m
m

LEUK ALS CADEAU

Onze producten zijn ook geschikt als een leuk cadeau!

m
m

VOLG JIJ ONS AL?

Instagram: @grandbeautyshop.nl & @grand_laserclinic | Facebook: @grandbeautylounge

m
m

KWALITEIT GEGARANDEERD

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde experts met ervaring.

m
m

Adres

Gedempte Turfhaven 3, 1621 HC Hoorn

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.